Veelgestelde vragen

Waarom een WildBox?

De opbouw is volledig uit polyester sandwich panelen opgebouwd, volledige verlijmd middels esthetische rand-profielen. Er is geen hout gebruikt in de opbouw, dus geen risico op water-schade. Bijkomend voordeel is dat de polyester platen zeer robuust zijn, waaronder hagel bestendig. Ook is gedacht aan comfort, waaronder een compressor koelkast die ervoor zorgt dat onder alle omstandigheden voldoende gekoeld wordt, en een bed van 160x210cm op een instelbare lattenbodem. De WildBox is ontwikkeld en gebouwd in Nederland, een echt kwaliteitsproduct. Alleen de beste onderdelen worden gebruikt, waaronder een KNOTT onderstel, Victron elektronica en Dometic onderdelen.

Hoeveel kost de WildBox?

Om een volledige, gedetailleerde prijslijst te ontvangen, inclusief alle modellen en alle accessoire-opties, vult u het contactformulier onderaan deze website in of neemt u rechtstreeks contact met ons op via een e-mail.

Past de WildBox in een garage?

Door zijn compacte afmetingen past de WildBox in nagenoeg elke garage.

Welk rijbewijs heb ik nodig?

Dit is afhankelijk van de uitvoering waarin u de WildBox configureert. U kunt kiezen voor een 750kg variant (O1) waarvoor geen speciaal rijbewijs nodig is. In geval van de 1300kg variant (O2) is het afhankelijk van het gewicht van uw trekkend voertuig, uw combinatie mag met B-rijbewijs niet boven 3500kg (lege gewicht + laadvermogen) uitkomen.

Kan ik de WildBox met een elektrische auto trekken?

Ja dat kan zeker, door zijn lage gewicht en geringe afmetingen zal het rij-bereik zo min mogelijk beïnvloed worden.

Heb ik caravan spiegels nodig?

Door zijn geringe opbouw breedte kunt u zonder gebruikt te hoeven maken van extra spiegels het achteropkomende verkeer in de gaten houden.

Hoe is de WildBox geveerd?

Het onderstel is standaard voorzien van een torsie geveerde as. Optioneel kan er een spiraal geveerde as gemonteerd worden om de off-road capaciteiten te vergroten.

Hoelang is de garantie?

Elke WildBox wordt geleverd met 2 jaar garantie.

Hoe is de 12V voorziening?

Standaard is de WildBox voorzien van een 12V omvormer, zodra u bent aangesloten op het lichtnet is er 12V beschikbaar. De optionele zonnepanelen zorgen ervoor dat de accu altijd geladen is wordt, de koelkast kan continu blijven koelen. Zowel in het interieur als in de keuken zijn er voldoende USB-laadpunten aanwezig. 

Is er 230V aanwezig?

Alle uitvoeringen zijn standaard voorzien van 230V stopcontacten. Zodra de WildBox is aangesloten op het lichtnet is er 230V beschikbaar. Optioneel kan een 12V-230V pure-sinus omvormer toegevoegd worden om ook onafhankelijk van het 230V lichtnet stroom te hebben.

Hoe is de watervoorziening geregeld?

Standaard is de WildBox voorzien van een 10L schoon- en 10L vuil-watertank, deze zijn binnen geplaatst waardoor ze ook in de winter zijn te gebruiken.

Kan ik kamperen bij lage temperaturen?

Via de (optionele) verwarming met digitale thermostaat, die zowel op 230V elektra als op gas werkt, wordt het interieur snel behaaglijk warm. Zo is het zelfs bij -20 graden Celsius heerlijk warm.

Hoe ruim is het interieur?

Het bed met een breedte van 160cm en lengte van 210cm biedt veel ruimte en door de “box” vorm voelt het interieur ook nog eens zeer ruim aan. Indien u overdag wilt zitten in de WildBox kunt u rechtop zitten tegen de rugleuning. De klaptafel in de deur kunt u dan gebruiken om bijvoorbeeld een laptop op te zetten, of om van te dineren.

Hoe is het bed opgebouwd?

De 14cm dikke matras rust op twee aparte lattenbodems. De bodems zijn apart instelbaar, zodat u de hardheid naar eigen wens kunt aanpassen.

Waar laat ik mijn schoenen in de nacht?

Vele mogelijkheden, bijvoorbeeld in een gesloten box in de bergruimte achter de hoofdkussens, of in een opslag box buiten.

Waar laat ik mijn jas?

Het interieur is standaard voorzien van kleding-haakjes, maar bijvoorbeeld het trekkend voertuig kunt u ook gebruiken.

Wat is het verschil met een 'teardrop' mini caravan?

De WildBox is een zogenaamde 'squaredrop' mini caravan. De rechthoekige vorm biedt meer effectieve ruimte waarbij het interieur een ruimtelijker gevoel geeft omdat de daklijn niet aflopend is.

Welke toilet mogelijkheden zijn er?

Indien u geen toilet in de buurt heeft kunt u een los camping-toilet meenemen, deze kunt u bijvoorbeeld achter een privacy-tent gebruiken.

Toch nog vragen?

Neem dan rechtstreeks contact op of vul onderstaand contactformulier in.Contactinformatie